Clear Capture

CLEAR Capture staat voor ‘Cost-Effective Low Emission Vehicle Analysis from Real-World Data Capture’. De oplossing, ontwikkeld door onze partner in het Verenigd Koninkrijk, het Centre of Excellence for Low Carbon and Fuel Cell technologieën, maakt gebruik van een eenvoudig, kosteneffectief plug&play apparaat dat per post wordt verzonden en in het betreffende voertuig moet worden ingeplugged om de rij cycli van het voertuig te registreren.

De analyse is niet afhankelijk van emissies van autofabrikanten en brandstofverbruiksgegevens, maar maakt gebruik van real-world brandstof- en energieverbruiksgegevens gebaseerd op onafhankelijke tests en voertuigmonitoring door Cenex (voor Ultra Low-emission Electric Vehicle (ULEV)-gegevens over het brandstofverbruik) en Emissions Analytics (brandstof verbruik van conventionele voertuigen).

De CLEAR Capture-analyse is direct gekoppeld aan het specifieke wagenpark en zijn dienstcyclus, wat nauwkeurige resultaten oplevert.

Met behulp van deze gegevens kan Cenex wagenparkbeheerders betrouwbare, nauwkeurige en unieke kosten voor de hele levensduur, operationele prestaties en emissiereductievergelijkingen bieden voor de overstap van een conventioneel voertuig naar een ULEV.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag voor ons, neem dan contact met ons op.