Cenex Nederland Lenteborrel 2022

Afgelopen 17 mei was onze eerste editie van de Cenex Nederland Lenteborrel een feit! Met veel plezier kijken we terug op een gezellige en ook nog informatieve bijeenkomst. We kunnen inmiddels wel stellen dat, hoewel er nog een flinke weg te gaan is, de transitie naar duurzame mobiliteit volop in gang is. Mede heel herkenbaar door de volle agendas van menigeen. De Cenex Nederland Lenteborrel gaf daarom een mooie gelegenheid om hetgeen wat we met z’n allen als netwerk in gang zetten en bereiken eens extra in het ‘spotlight’ te zetten.

Met dank aan Roland Ferwerda, Janet Kes en Leonie van den Beuken die vanuit verschillende invalshoeken, Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur, Autorecycling Nederland, Amsterdam Smart City en de Vereniging Elektrische Rijders, hun perspectief deelden over de waarde van samenwerking! Pieter Dekker kon er onverhoopt niet bij zijn. De whitepaper waar hij over zou presenteren kun je alsnog hier inden.

Kortom, een succesvolle eerste editie van de Cenex Nederland Lenteborrel 2022, en kijken uit naar de volgende in 2023. Hopelijk kunnen we je dan weer / ook verwelkomen!