Wij verwelkomen Sanne van Breukelen als onze nieuwste Senior Project Manager

We zijn erg blij dat we november zijn begonnen met het verwelkomen van Sanne van Breukelen als het nieuwste lid van ons team! Sanne zal werken aan de door de EU H2020 gefinancierde eBRT 2030 en de AeroSolfd R&D-projecten. Haar kennis van en ervaring met het implementeren van Zero Emission Buses en haar netwerk van koplopers op het gebied van energietransitie zal zij inbrengen in deze projecten.

Sanne van Breukelen

Sanne is een ervaren projectmanager, die al zo’n 15 jaar werkzaam is in de publieke sector. Als consultant bij BMC werkte ze aan projecten om de openbare ruimte te verbeteren, plaatsen te creëren voor mensen om elkaar te ontmoeten en een nieuwe bestemming te vinden voor gebouwen met cultureel erfgoed. Bij de Vervoerregio Amsterdam specialiseerde ze zich in het openbaar vervoer als ultieme manier voor mensen om elkaar te ontmoeten, en in Zero Emissie Bussen in het bijzonder.

Namens de Vervoerregio werkte ze ook bij Samenwerkingsverband DOVA, waar ze een netwerk van OV-autoriteiten (PTA’s) en aanverwante organisaties opbouwde en coördineerde. Dit culmineerde in de “Roadmap naar 2030” van Zero Emissie Bussen voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in oktober 2020. Een van haar laatste projecten bij de Vervoerregio was de voorbereiding van twee busremises Ten Noorden van Amsterdam voor 200 Zero Emissie Bussen.

Sanne kijkt ernaar uit om bij Cenex Nederland te werken aan zero-emissie mobiliteit, energie voor transport en circulaire economie. “Ik geloof dat de energietransitie de belangrijkste uitdaging van onze tijd is. Als moeder van 3, voor mij altijd mijn meest indrukwekkende nalatenschap, staat op dit moment het maken van de wereld een betere plek bovenaan mijn lijst! Ik ben zowel enthousiast als vereerd om bij Cenex Nederland aan zo’n uitdagend maar leuk onderwerp te werken!”

U kunt de “Roadmap to 2030” aan de rechterkant downloaden.