Cenex Nederland Lenteborrel 2024

Op donderdag 4 April hadden we het genoegen om de derde editie van de Cenex Lenteborrel te organiseren, en wat een fantastische middag was het! Een grote dank aan iedereen die aanwezig was en bijdroeg aan het succes van de borrel.

De middag werd gehost door onze eigen Sanne van Breukelen en was gevuld met presentaties vol diverse en interessante inzichten van onze vier geweldige sprekers: Ries Knigge (Provincie Noord-Brabant), Will Massey (Heliox), Rein Boshuisen (ROCC) en Robert van Gent (Vereniging Elektrische Rijders). Hun expertise en passie voor hun vakgebied hebben ons allemaal geïnspireerd en gemotiveerd, en ontlokte leuke vragen en discussies.

Na de presentaties was het tijd om te netwerken en te genieten van een ontspannen borrel. Het was goed om elkaar weer even te zien en de onderwerpen van de sprekers nog eens verder te verkennen.

Bekijk de foto collage hiernaast en laat ons weten wat jouw favoriete moment van de avond was! En vergeet niet om ons te volgen voor toekomstige evenementen en updates.