Persbericht: 2020 edities voor LCV – CAM Events gaat virtueel in november!

Gisteren kondigde onze strategische partner Cenex UK de edities van zowel de Cenex LCV als de Cenex CAM evenementen online aan. Het organiserende team van het evenement bereidt zich in de zomer voor op deze mogelijkheid. Ze werken momenteel ‘full speed ahead’ om ervoor te zorgen dat de virtuele edities van dit jaar net zo’n geweldige ervaring zullen zijn als hun eigen voorgangers. Blijf op de hoogte voor meer nieuws in de komende weken en maanden!

Lees het persbericht hieronder voor meer details.

Loughborough, VK, 2 september 2020

Cenex, de organisator van de jaarlijkse Low Carbon Vehicle (Cenex-LCV) en Connected Automated Mobility (Cenex-CAM) evenementen, heeft aangekondigd dat beide evenementen, oorspronkelijk gepland om plaats te vinden in Millbrook in Bedfordshire, zal nu online worden gehouden in reactie op de lopende COVID-19 pandemie. De evenementen vinden plaats op 18 en 19 november 2020. Verdere details zullen binnenkort worden aangekondigd.

Robert Evans, CEO van Cenex, zegt: “We zijn erg dankbaar voor de steun die we hebben ontvangen van onze vele exposanten en zijn teleurgesteld niet in staat zijn om de evenementen te hosten op onze gebruikelijke manier, die is een succesvol formaat voor zowel presentatie technologie en netwerken. We zijn nu echter toegewijd aan het maken van een succes van een online Cenex-LCV en Cenex-CAM en geloven dat deze gebeurtenissen een belangrijke rol kunnen spelen in het krijgen van Groot-Brittannië terug naar het bedrijfsleven en het ondersteunen van een groen herstel.

“Per saldo zijn we van mening dat het online evenementformaat een effectief middel biedt om het Britse en internationale publiek in staat te stellen deel te nemen aan britse thema’s met een koolstofarme en verbonden geautomatiseerde mobiliteitsinnovatie, waaronder innovatiebeleid, technologie en marktontwikkelingen.

“We willen het evenemententeam van Millbrook bedanken voor hun hulp en ondersteuning tijdens de vele maanden van de voorbereiding van het evenement, inclusief diepgaande COVID-19 rampenplanning. Met hun steun en advies van de Vereniging van Organisatoren van evenementen, waren we ervan overtuigd dat we een veilig evenement konden leveren voor exposanten en bezoekers om aanwezig te zijn. Helaas blijven de zorgen met betrekking tot COVID-19 bestaan en wordt verwacht dat noch het bedrijfsleven, noch de evenementensectoren in november weer weer zoals gebruikelijk zullen zijn. We zijn dan ook tot de conclusie gekomen dat de online aanpak de meest pragmatische en inclusieve optie blijft. “We kijken ernaar uit om terug te keren naar Millbrook in september 2021 en zullen binnenkort onze data voor 2021 aankondigen.”

Om op de hoogte te blijven van Cenex’s 13e jaarlijkse Low Carbon Vehicle-evenement, Cenex-LCV2020, en het tweede Connected Automated Mobility-evenement, Cenex-CAM2020, bezoek www.cenex-lcv.co.uk of www.cenex-cam.co.uk of volg @LCV_event op Twitter.

<![CDATA[]]>