Wij verwelkomen Daan van Rooij als onze nieuwste Technisch Specialist

Slechts twee maanden nadat we Floris verwelkomden als nieuw lid van team Cenex NL, verwelkomen we Daan van Rooij als nieuwste lid. Daan is in de laatste dagen van maart gestart als onze nieuwe assistent technisch specialist. Hij zal beginnen met het werken aan het SuSMo-project, waar hij zijn expertise in gedeelde mobiliteit toepast om de laatste fase van het project te beheren.

Daan van Rooij

Vorig jaar rondde Daan een 2-jarige master Transport, Infrastructuur en Logistiek af aan de TU Delft. Hij wijdde zijn masterscriptie aan kleinschalige gedeelde mobiliteitshubs in de buurt, waarin hij de potentiële gebruikers, hun percepties en de reisgedragseffecten van de hubs verkende. Te beginnen met het verkennende onderzoek naar de eisen en wensen van potentiële hub gebruikers door experts te raadplegen en focusgroep vergaderingen te houden met potentiële gebruikers. De resultaten van dit onderzoek werden gebruikt om een enquête op te zetten om echte gegevens te verzamelen. Deze gegevens werden geanalyseerd, met behulp van een binair logistiek regressiemodel, om het effect van hubs op autobezit en reisgedrag te vinden. U kunt zijn proefschrift aan de rechterkant lezen of op de knop klikken om het te downloaden.

Naast zijn studie organiseerde hij ook een studiereis naar Kopenhagen, waarbij ze meerdere bedrijven bezochten, waaronder Maersk en DFDS. Naast studiegerelateerde activiteiten was hij ook actief bij de rotsklimvereniging Yeti, waar hij een jaar in het bestuur zat. Tegenwoordig, in zijn vrije tijd, is hij te vinden in de keuken koken voor zijn vriendin of het maken van zijn eigen worst, of op de weg op zijn fiets, als het weer het toelaat.

“Ik kijk ernaar uit om mijn carrière bij Cenex NL te beginnen. Ik voel me al thuis binnen het team en ben enthousiast over de komende projecten.” – Daan van Rooij

U kunt het proefschrift van Daan downloaden via de downloadknop of er aan je rechterkant doorheen bladeren.