Cenex Nederland Lenteborrel 2023

20 april was het zover, de tweede editie van de Cenex Nederland Lenteborrel vond plaats op ons kantoor in Amsterdam! Deze Lenteborrel was extra speciaal omdat we ook ons vijfjarig jubileum vieren in 2023. Vijf jaar, waarin we als bedrijf zijn gegroeid met de start van Esther van Bergen als eenpitter, tot een team van zes gedreven mensen; met de komende weken een nieuwe groeispurt naar negen personen! Naast dat we Cenex Nederland in het zonnetje wilden zetten, is de Lenteborrel hét moment om ons netwerk samen te brengen. Goed om elkaar in tijden van Teams en Zoom ook in levende lijve te treffen en aandacht te kunnen geven aan het belang van prettige samenwerking.

Dank aan iedereen die erbij was en in het bijzonder aan onze gastsprekers Rob Kroon van FIER, Diederik Basta van gemeente Amsterdam en Jaap Hatenboer van het UMCG Ambulancezorg. Zij spraken over inspirerende projecten en thema’s waarin we samenwerken of samen optrekken: zero emissie logistiek, deelmobiliteit en zero emissie ambulances. Ook gaf collega Theodora Skordili een inkijkje in het initiatief met NKL voor circulaire laadpalen dat is ontstaan uit de lenteborrel vorig jaar. Na de presentaties was het natuurlijk tijd voor de borrel, voor iedereen het moment om oude bekenden te spreken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Kortom, een succesvolle tweede editie van de Cenex Nederland Lenteborrel 2023, we kijken uit naar de volgende in 2024. Hopelijk kunnen we je dan ook (weer) verwelkomen!